Trať

10.09.2012 15:37

Provozní řád tratě

Každý návštěvník je povinen seznámit se s tímto provozním řádem před vstupem na trať a svým následným vstupem potvrzuje, že se s tímto řádem seznámil a bude jej dodržovat !


1. Trať je veřejnosti přístupná ve dnech: viz info na první stránce (home)

2. Na trať mohou motokrosové motorky, čtyřkolky, pitbike a dirtbike.

3. Cena za trénink se platí při vstupu na trať zodpovědnému pracovníkovi a to:

Pitbike, a děti do 15 let : 100,-Kč za stroj

Velká motorka : 150,-Kč za stroj

Čtyřkolka : 300,-Kč za stroj

Členové klubu mají podmínky dle aktuálních Stanov klubu.

4. Mimo určené dny pro trénink a dny závodů je na trati zakázáno jezdit !

5. Je zakázáno jakékoli znečišťování tratě a přilehlých pozemků odpadky a jinými látkami závadnými pro životní prostředí. V případě, že se tak stane, bude vše nahlášeno správním orgánům a náklady na odstranění škod budou po provinilci vymáhány.

6. Pro příjezd na trať slouží jedna z hlavních bran od silnice. Při vjezdu i výjezdu je nutné dbát zvýšené opatrnosti. Je zakázáno přesouvat se na trať jinak, než v souladu se zákonem o pozemních komunikacích.

7. Vstup na trať a její následné užívání je výhradně na vlastní nebezpečí ! Pro mladší 18 let platí zákaz vstupu bez zákonného zástupce nebo zodpovědné osoby starší 18 let. Při vstupu na trať je tedy nutné předložit buď občanský průkaz, nebo členský průkaz. Jezdci jsou povinni podepsat souhlas s Provozním řádem tratě do prezenční knihy! Neučiníte-li tak, má Vás právo zodpovědná osoba vykázat z tratě do doby, než splníte veškeré požadavky.

8. Ježdění na trati je zakázáno osobám, které požily alkohol, nebo jakékoli jiné návykové látky, které jsou v rozporu s předpisy pro řízení motorových vozidel.

9. Při jízdě je jezdec povinen dodržovat bezpečnost a mít na sobě řádné ochranné pomůcky jako je např.: helma, motokrosové boty, chrániče a jiné… Provozovatel tratě nenese žádnou odpovědnost za vzniklé škody a úrazy způsobené návštěvníky tratě.

10. Každý návštěvník je odpovědný za své chování a technický stav svého stroje.

11. Jízda na trati je povolena pouze v jednom směru, který je vyznačen na plánku !

12. Mytí motocyklů v areálu tratě je přísně zakázáno ! ( viz bod 5. )

13. Návštěvníci jsou povinni chovat se ohleduplně k sobě na vzájem, k veškerému zařízení tratě a okolnímu životnímu prostředí.

14. V případě způsobení škody na majetku tratě je viník neprodleně povinen tuto skutečnost nahlásit přítomné odpovědné osobě a tuto škodu buď zaplatit, nebo provést její opravu do původního stavu.

15. V případě porušení kteréhokoli bodu v tomto řádu si vyhrazuje provozovatel tratě vykázat návštěvníka bez nároku vrácení poplatku.